Tricorp en Polvo hebben een geweldige actie voor je!

Bij aankoop van €50 (ex. btw) aan Tricorp producten bij Polvo Bedrijfskleding ontvang je gratis een Tricorp Workwear T-shirt én je maakt kans op twee VIP-kaarten PSV – FC Almere. Vul hieronder je gegevens in om kans te maken!

Tricorp Workwear - look like a team, work like a team

Tricorp Workwear staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, waardoor jij altijd klaar bent voor elke uitdaging op de werkvloer. Of je nu in de bouw, logistiek, of in een andere branche werkt, Tricorp biedt de bescherming en functionaliteit die je nodig hebt.

Speciale actie

In samenwerking met Tricorp Workwear hebben we een speciale actie voor jou. Bij een aankoop van €50 aan werkkleding ontvang je een gratis T-shirt van Tricorp Workwear, jouw ultieme partner in comfort en duurzaamheid.

Maar dat is nog niet alles! Bij deelname aan deze actie maak je automatisch kans op een exclusief VIP-arrangement voor 2 personen voor de wedstrijd PSV-FC Almere op 27 januari. Beleef de spanning vanuit de PSV VIP Box en geniet van een onvergetelijke voetbalervaring. Een kans die je niet wilt missen!

Hoe werkt het?

Simpel! Koop voor €50 of meer aan Tricorp werkkleding bij Polvo Bedrijfskleding en ontvang niet alleen kwalitatieve werkkleding, maar ook een gratis Tricorp Workwear T-shirt. Bovendien maak je automatisch kans op het VIP-arrangement voor de wedstrijd PSV-FC Almere.

Om mee te doen vul je het onderstaande formulier in. Vul ook het factuurnummer in van de factuur van je aankoop van €50 aan bedrijfskleding bij Polvo. Als je hebt gewonnen, nemen we contact met je op.

Deze actie is geldig vanaf 1 december t/m 31 december, dus zorg dat je er snel bij bent!

Vul hieronder je gegevens in