Over ons

Over ons

Polvo Bedrijfskleding

Maak van uw werknemers uw visitekaartje! Door onze jarenlange ervaring weten we bij Polvo Bedrijfskleding als geen ander hoe belangrijk bedrijfskleding is. Hoogwaardige bedrijfskleding is comfortabel, representatief, functioneel en gaat bovendien jarenlang mee. We zijn er trots op dat we elke klant een oplossing op maat kunnen bieden, van A tot Z. 

Polvo denkt actief met u mee en levert zo altijd de beste resultaten. Uiteraard zijn onze gedreven medewerkers op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en PBM. 100% tevreden klanten, daar gaan we voor bij Polvo Bedrijfskleding. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor werkschoenen, werklaarzen, PBM, accessoires en nog veel meer. 

Wie is Polvo?

Polvo BV is een bv van een 14-tal gerenommeerde ijzerwarenvakhandels, namelijk Leys, Holtgrefe, Van Der Stad, Lekkerkerker, Kruyt, Van Den Ham, Dubson, De Schakel, Kobam, Zwaard, Hendriks, Kooning Schiphol, van den Anker en Van Enckevort met 51 vestigingen door heel Nederland.

Het hoofdkantoor van Polvo is gevestigd in Zevenbergen. Binnen Polvo wordt met 3 regio’s gewerkt, namelijk de regio’s zuid, west en oost. Vanuit Polvo in Moerdijk worden een aantal zaken centraal geregeld. Het betreft administratie, ICT, logistiek, inkoop en marketing & reclame.

De specialisaties van Polvo BV.

Binnen Polvo B.V. zijn er 5 specialisaties ontwikkeld. Deze specialisaties zijn gericht op Toegangssystemen & Controle, Ventilatietechniek, Timmerfabriek ondersteuning, Werkkleding en Persoonsalarmering. Op de website van Polvo kunt u meer lezen over deze specialisaties.

Onze service

Voor het bedrukken en borduren van werkkleding  streeft Polvo naar een unieke uitstraling, waarbij wij rekening houden met functionaliteit, kwaliteit, pasvorm, kleuren en logo’s van de klant.

Wij bieden een digitale, persoonlijke bestelomgeving aan waar assortiment, kledingmaat en budget verbonden zijn aan het werknemersprofiel. Polvo bedrijfskleding organiseert gratis passessies, waarbij kledingmaten per medewerker geregistreerd worden. Ook bieden wij de service om kleding op te halen, industrieel te reinigen en (gepersonaliseerd in een persoonlijke locker) af te leveren. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Polvo erg belangrijk. Wij geloven dat we onze planeet in goede conditie door moeten geven aan de volgende generatie. Daarom leveren wij een actieve bijdrage aan het verkleinen van onze carbon footprint. 

Om samen onze CO2-uitstoot te verminderen, bieden we de mogelijkheid om circulaire kleding te leveren en zamelen we versleten kleding in om deze verantwoord te recyclen, indien gewenst met certificaat.

Showroom

Laat je inspireren in een van onze showrooms! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze kledingspecialisten. Tijdens de afspraak worden uw wensen besproken en kunt u gemakkelijk passen. Geef uw locatie en uw voorkeurstijd aan, dan neemt een kledingexpert zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

Bedrukken en borduren​​

Bedrijfskleding bedrukken of borduren? Dat is natuurlijk geen probleem bij Polvo. Upload gemakkelijk je bedrijfslogo en onze kledingspecialisten gaan gelijk voor je aan de slag. Door ons grote assortiment kunnen we altijd bedrijfskleding aanbieden die naadloos aansluit bij de huisstijl van je bedrijf.

“Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.