Kledingmanagementsysteem

Op zoek naar een uitstekend kledingmanagementsysteem waarmee u het bestellen van werkkleding volledig uit handen geeft? Bekijk hier de voordelen!

OPTIMAAL BESTELGEMAK VAN WERKKLEDING / BEDRIJFSKLEDING.

Het Polvo kledingmanagementsysteem is een online managementsysteem waarmee het proces rondom de inkoop, de verstrekking van bedrijfskleding en de inkoop samen met de uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen kan worden aangestuurd. Hiermee kunt u uw interne processen vereenvoudigen aangezien de medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor het bestellen en heeft u inzicht in de verstrekte bedrijfskleding.Alle soorten en merken werkkleding zijn leverbaarIn alle Polvo vestigingen is een uitgebreid kledingassortiment voor gratis pas-sessiesAltijd een vast aanspreekpunt voor een duidelijke communicatieSnelle bedrukking en leveringAdvies op maat van onze kledingspecialistenBudgetbeheer met uw eigen autorisatie modules

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

We vertellen u graag meer over alle voordelen en opties in een persoonlijk advies op maat. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze verkoop via kleding@polvobv.nl of 088 – 765 1290.

Bent u klant van Kooning Schiphol en gebruikt u http://www.erplinx.nl/kooning/portaal/login.php dan kunt u bij vragen contact opnemen met 020-406 6066.