Zorg

werkkleding-tandartsassistent

Werkkleding zorg

Bedrijfskleding tandarts- assistent(e)

Als tandartsassistent(e) moet je goed voor de dag komen. Dat is niet alleen omdat je een zorgprofessional bent, maar ook omdat je je patiënten gerust moet stellen. Het geeft een patiënt vertrouwen als hij achterover gaat liggen in de stoel en de tandartsassistent(e) en de tandarts zijn allebei netjes gekleed in witte zorgkleding. 

De kleur wit is natuurlijk de traditionele kleur van tandartskleding. Deze kleur wordt met hygiëne geassocieerd en daarnaast is witte kleding makkelijk te wassen. De tandartstuniek wordt voor zowel dames als heren veel gebruikt. Daarnaast wordt vaak een comfortabele (stretch)broek gedragen, samen met witte instappers of sneakers. Omdat een tandartsassistent(e) net als de tandarts erg secuur te werk moet gaan, moet de kleding flexibel en comfortabel zijn. 

Benieuwd geworden naar ons assortiment tandartskleding? Neem dan contact met ons op!

Werkkleding zorg

Bedrijfskleding pedicure

De pedicure werkt met veel verschillende soorten gereedschap, machines, zalfjes, sprays en vloeistoffen. Al deze dingen kunnen de pedicurekleding aantasten of beschadigen. Je wil natuurlijk niet dat het nodig is om elke week nieuwe kleding te kopen, dus je wil een hoogwaardige pedicure-outfit die tegen een stootje kan. 

Je biedt de klant een dienst aan, dus naast praktisch moet zorgkleding ook representatief zijn, zo kom je professioneel over. Ben je op zoek naar luxe salonkleding, een nette en praktische tuniek of toch een beautyschort? 

Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het bij Polvo, ook geborduurd of bedrukt. Bij Polvo weten we welke bedrijfskleding bij jou past en onze bedrijfskledingexperts geven je daar graag advies over, dus aarzel niet om contact op te nemen!

werkkleding-pedicure
werkkleding-kapper

Werkkleding zorg

Bedrijfskleding kappers

Bijna iedereen gaat wel eens naar de kapper. We willen er ten slotte allemaal netjes en verzorgd uitzien. Een mooie coupe heeft zeker een grote invloed op je voorkomen, maar kleding heeft ook veel invloed op je uiterlijk. 

Voor kappers wordt vaak gekozen voor zwarte kleding, in de vorm van een tuniek, blouse, jurk of shirt. Omdat kappers ook vaak met verschillende vloeistoffen werken, waaronder haarverf, moet de kleding op een hoge temperatuur wasbaar zijn, om zo de verontreiniging te verwijderen. 

Ook kan een kappersschort erg handig zijn om bijvoorbeeld verschillende scharen, scheermesjes of nekkwasten in te bewaren. 

Werkkleding zorg

Bedrijfskleding massage & wellness

Veel mensen vinden het heerlijk om naar een wellnessresort te gaan en ze laten zich daar dan ook goed in de watten leggen. Een massage nemen is altijd een goed idee. Onder het genot van rustgevende muziek en geurende oliën word je helemaal los gekneed en raak je in een diepe ontspanning. Gasten betalen graag voor zo’n unieke ervaring. Het verwachtingspatroon van de gast is dan ook dat alles tot in de puntjes verzorgd is. 

Daar hoort natuurlijk ook het personeel bij! Het personeel bij de receptie gaat meestal gekleed in chique kleding, terwijl het massagepersoneel vaak in overwegend witte kleding gestoken is. De kleur wit heeft een kalmerende werking en straalt hygiëne uit. Vaak wordt een witte, comfortabele tuniek gebruikt, al dan niet met een gekleurde bies. Ook is de bedrijfskleding voor de wellness vaak voorzien van een logo van het wellnessresort. Daarnaast moet de kleding op hoge temperatuur te wassen zijn, om zo eventuele verontreiniging door bijvoorbeeld massageolie te verwijderen. 

Bij Polvo weten we dat bedrijfskleding belangrijk is. Neem voor meer informatie contact met ons op!

werkkleding-massage-wellness
bedrijfskleding-nagelstyliste

Werkkleding zorg

Bedrijfskleding nagelstyliste

Als je naar een feestje, gala, bal of een lekker etentje gaat wil je er natuurlijk elegant en eigentijds uitzien. Netjes gelakte nagels mogen daarbij niet ontbreken, dus je boekt een afspraak met de nagelstyliste. De nagelstyliste is een professional in de beautysector en geeft vaak ook andere behandelingen zoals een beautybehandeling of ontharingsbehandeling. 

Ook een handmassage behoort vaak tot de mogelijkheden. Bij al die behandelingen staat hygiëne erg hoog in het vaandel. De werkkleding van een nagelstyliste moet daar naadloos bij aansluiten. Nagelstylisten gebruiken vaak het welbekende zorgjasje of -tuniekje, in combinatie met een comfortabele broek. 

Bij Polvo hebben we alle mogelijke bedrijfskleding voor de beautysector, die uiteraard allemaal te bedrukken en te borduren is. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs.  

                Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

Werkkleding zorg

De zorg is een fantastische en veelomvattende werksector. De medewerkers van bijvoorbeeld ziekenhuizen, tandartsenpraktijken, massagesalons en schoonheidssalons hebben allemaal behoefte aan hoogwaardige, comfortabele en slijtvaste werkkleding. 

De een heeft een zorgtuniek nodig, de ander een labjas en weer een ander heeft een simpel zorgjasje nodig. Voor elk beroep zijn de eisen weer anders. Wel moet de kleding voor iedereen lekker zitten en van goede kwaliteit zijn. 

Onze Polvo kledingadviseurs weten daar alles van. Op zoek naar kleding voor de zorg? Bij Polvo slaag je altijd. Uiteraard kunnen we de bedrijfskleding ook voorzien van het logo van jouw bedrijf.

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.