BEDRIJFSKLEDING & PBM ADVIES VOOR DE BOUW​

✅ BETROUWBAAR KLEDINGADVIES
✅ A-MERKEN ALS TRICORP EN BLÅKLÄDER
✅ KWALITATIEF BEDRUKKEN EN BORDUREN

  Maak vandaag een afspraak

  Werkkleding bouw kopen? Bij Polvo ben je verzekerd van een gedegen advies en maatwerk van A tot Z. We hebben uitsluitend topmerken in ons assortiment en door ons brede assortiment kunnen we altijd bedrijfskleding leveren die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Borduren of bedrukken met jouw bedrijfslogo is ook mogelijk.

  bedrijfskleding-stucadoor

  werkkleding en pbm voor de afbouw

  afbouw

  Of je nu op zoek bent naar werkkleding voor stukadoors, schilders of vloerenleggers, Polvo Bedrijfskleding heeft alles in huis voor de mannen en vrouwen die in de afbouw werkzaam zijn. 

  Stukadoorskleding en schilderskleding is van oudsher vaak wit van kleur. Net zoals timmerlieden en metselaars vaak in het kaki gestoken worden en installateurs vaak in het navyblauw. 

  Gevaarlijke stoffen zoals thinner zijn snel herkenbaar op witte kleding en daarnaast is witte verf, de meest gebruikte verf, minder zichtbaar op witte kleding. Werkkleding voor schilders en stukadoors wordt op een hete temperatuur gewassen, om er zo voor te zorgen dat de chemicaliën waarmee zij werken eruit worden gewassen. 

  Gekleurde kleding gemaakt van polyester of katoen zou hierdoor erg snel vaal worden. Ook ben je op de bouwplaats natuurlijk erg herkenbaar als schilder of stukadoor in je witte kleding! 

  werkkleding en pbm voor de ruwbouw

  ruwbouw

  Ook voor iedereen die werkzaam is in de ruwbouw heeft Polvo alles in huis! Bij ruwbouw is het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) vaak erg belangrijk, zoals bijvoorbeeld een veiligheidshelm of veiligheidsvest. Daarnaast werk jij als vakman of vakvrouw in de ruwbouw natuurlijk in weer en wind. Daarom is het erg belangrijk dat je je in de winter warm genoeg aankleedt, het liefst met verschillende lagen. Meerdere lagen zorgen namelijk voor een goede warmte-isolatie.

  Wij adviseren het gebruik van meerdere lagen boven bijvoorbeeld een jas met afritsbare mouwen of uitritsbare voering. Zo kun je bijvoorbeeld vergeten de afgeritste mouwen mee te wassen, wat voor kleurverschil zorgt, of je vergeet de voering mee te nemen naar het werk. Dan wordt het wel snel fris! Zorg dus voor een goede onderlaag met bijvoorbeeld thermokleding, een goede tussenlaag met bijvoorbeeld een fleecevest, en zorg ten slotte voor een warme bovenlaag, door bijvoorbeeld een wind- en waterdichte jas te dragen.

  Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je in de zomer goed kan ventileren, maar dat je daarbij wel altijd stevige en veilige kleding draagt. Onze kledingspecialisten geven je graag advies over alle verschillende soorten bedrijfskleding voor de ruwbouw.

  bedrijfskleding-ruwbouw

  Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

  bedrijfskleding-wegenbouw

  werkkleding en pbm voor de wegenbouw

  wegenbouw

  In de wegenbouw is goede werkkleding natuurlijk cruciaal. Naast het feit dat de kleding tegen alle weersomstandigheden moet beschermen, is het ook erg belangrijk om zichtbaar te zijn. Polvo heeft een ruim assortiment aan high-vis-werkkleding, zoals RWS-werkkleding en ISO 20471-gecertificeerde werkkleding. 

  Deze officieel goedgekeurde werkkleding voor de wegenbouw wordt het meest gedragen in fluo-oranje of fluo-geel en is voorzien van reflecterende strepen. 

  Of je nu langs de weg werkt, langs het spoor, verkeersregelaar bent of berger, wij hebben de perfecte werkkleding voor jou! 

  Vanzelfsprekend kunnen wij alle bedrijfskleding ook bedrukken of borduren. Vraag een van onze specialisten naar de mogelijkheden!

  Werkkleding advies bouw

  Bij Polvo weten we als geen ander dat goede werkkleding erg belangrijk is. Als bedrijfskledingspecialist geven we je graag advies over welke werkkleding en werkschoenen geschikt zijn voor de bouw. 

  Goede werkkleding zit lekker, is praktisch en gaat jarenlang mee. Daarnaast wil je natuurlijk ook mooi voor de dag komen. Bij Polvo Bedrijfskleding vind je alle A-merken. Aan werkkleding voor de bouw worden strenge eisen gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit en de gebruikte materialen. 

  Ook zijn er in sommige gevallen bepaalde eigenschappen of normeringen die wettelijk verplicht zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan brandvertragende kleding of kleding die bestand is tegen chemicaliën. 

  Uiteraard kunnen wij je werkkleding ook voorzien van jouw logo door middel van bedrukken of borduren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem snel contact op met een van onze kledingspecialisten voor een advies op maat! 

  “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.