Transport & logistiek

bedrijfskleding-logistiek

werkkleding en pbm voor de transport & logistiek

bedrijfskleding
transport & logistiek

Werknemers in de transport- en logistieksector zijn de hele dag in beweging. Comfortabele en praktische werkkleding is daarom noodzakelijk. Voor onder anderen magazijnmedewerkers, verhuizers, koeriers of chauffeurs moet bedrijfskleding naast voldoende ruimte voor beweging ook voldoende opbergmogelijkheden hebben. Als je de hele dag van punt A naar punt B onderweg bent, zijn goede werkschoenen natuurlijk ook onontbeerlijk, of je nu met de benenwagen of met de vrachtwagen onderweg bent. Juist omdat mensen uit de transport en logistiek altijd in beweging zijn, is slijtvastheid van de werkkleding erg belangrijk. Ook kunnen er eisen gesteld worden aan veiligheid en zichtbaarheid. Vaak moet de kleding dan voldoen aan de RWS- of EN471-normering, gemaakt zijn van fluorescerende materialen en voorzien zijn van reflecterende strepen. Door ons grote assortiment en onze jarenlange expertise bent u bij Polvo Bedrijfskleding aan het juiste adres voor representatieve, veilige, comfortabele en hoogwaardige bedrijfskleding voor de transport- en logistieksector!

                     Professionele bedrijfskleding transport & logistiek nodig?

Werkkledingadvies transport en logistiek

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij Polvo vind je alle topmerken en alle verschillende soorten werkkleding en PBM. 

Daarnaast kunnen we natuurlijk werkkleding bedrukken of borduren met jouw logo. Hierdoor sluit je kleding altijd naadloos aan bij jouw huisstijl. 

Onze kledingexperts voorzien je van advies en kunnen samen met jou een plan maken over je werkkleding, bijvoorbeeld met ons handige kledingmanagementsysteem. Hierdoor wordt je compleet ontzorgt, en kun je er zeker van zijn dat jouw medewerkers er altijd tip-top uitzien!

Benieuwd geworden wat Polvo voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze kledingadviseurs. Zij staan u vriendelijk te woord en denken met u mee. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid! 

 

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.