Sport

sportkleding-scholen

sportkleding en pbm voor scholen

scholen

In Nederland is het dragen van een schooluniform meestal niet verplicht, in tegenstelling tot andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk. Wel hebben veel scholen in Nederland sportkleding voor hun leerlingen of studenten. Bij sportopleidingen is het heel normaal dat studenten een schooluniform dragen, vaak in de vorm van een trainingspak met het logo van de school erop. 

Op warmere dagen voldoet een sportieve polo of T-shirt gecombineerd met een korte sportbroek. Naast sportopleidingen gebruiken ook veel middelbare scholen sportkleding zoals schooltenues. De leerlingen voelen zich dan verbonden met de school en het straalt professionaliteit van de school uit. 

Bij Polvo hebben we talloze mogelijkheden om jouw bedrijf of school te voorzien van professionele (sport)kleding. Heb je interesse? Onze kledingadviseurs helpen je graag verder. 

sportkleding en pbm voor (bedrijfs)events

(bedrijfs)events

Bedrijfsevenementen zijn er in alle soorten en maten. Ter ere van een jubileum, overname, afscheid of gewoon een leuke teamdag met alle collega’s. Er zijn heel veel redenen om een bedrijfsfeestje te geven. Het kan natuurlijk ook dat jouw bedrijf meedoet aan een sportdag of een benefietevenement. 

Zo’n uitje of feestje met het bedrijf is altijd gezellig. Ook is het een goede manier om aan (potentiële) klanten, medewerkers en de rest van de wereld jouw bedrijfscultuur en -visie te laten zien. Als jouw medewerkers er pico bello uitzien heeft jouw bedrijf alvast een streepje voor! Als de medewerkers van een bedrijf tijdens een evenement bedrijfskleding dragen straalt dat een hoge mate van professionaliteit uit. Zelfs een simpel T-shirtje met het bedrijfslogo erop doet al wonderen voor het bedrijfsimago. 

Bij Polvo weten we hoe je als bedrijf door je kleding moet opvallen! Interesse? Neem dan contact op met een van onze kledingadviseurs.

sportkleding-bedrijfs-events

                 Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

Advies sportkleding

Ook op sport- en bedrijfsevenementen wil je natuurlijk dat je werknemers of collega’s goed voor de dag komen. Als je allemaal hetzelfde tenue aanhebt straalt dat eenheid uit en dat zorgt voor onderlinge verbondenheid. 

Ook voor scholen is het gebruik van tenues bij het sporten heel gebruikelijk. Tijdens de lessen lichamelijke opvoeding geeft het de scholieren ook een gevoel van trots om in sportkleding van hun school te sporten. 

Kortom, bedrijfs- en schoolkleding zorgt voor verbintenis, eenheid en een gevoel van trots. De kledingexperts van Polvo Bedrijfskleding geven je gedegen advies en helpen je bij het uitkiezen van geschikte kleding. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.