Industrie

werkkleding-industrie

bedrijfskleding en pbm voor de industrie

bedrijfskleding
industrie

De industrie is een ontzettend brede sector. Er is wel één ding dat alle werknemers in de industriesector gemeen hebben; iedereen heeft hoogwaardige en comfortabele werkkleding nodig. Omdat er zoveel verschillende sectoren zijn binnen de industrie, zijn er ook heel veel verschillende eisen aan werkkleding. 

Zo is er bij de productie van elektronica ESD (antistatische) kleding vereist, terwijl het in de chemische industrie erg belangrijk is dat de kleding tegen chemicaliën kan. Daarnaast zijn bij sommige fabrieken overalls verplicht en bij andere bedrijven is reflecterende kleding weer verplicht. Voor de automotive-industrie is het dan weer heel belangrijk om werkkleding met afdekbare knopen te hebben, om zo beschadigingen aan oppervlakken te voorkomen. 

Zoveel mensen, zoveel wensen. Gelukkig heeft Polvo Bedrijfskleding alle expertise en producten om voor jou de perfecte werkkleding te realiseren. 

                    Professionele werkkleding voor de industrie nodig?

Bedrijfskleding industrie

Goede werkkleding is erg belangrijk. De meeste mensen die werkkleding dragen lopen er tenslotte zo’n 40 uur per week in rond. In welke industrie je ook werkzaam bent, werkkleding voor de industrie moet slijtvast zijn, comfortabel en van goede kwaliteit.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou perfect advies geven over welke werkkleding het beste past bij jou of je werknemers. 

Daarnaast zijn we natuurlijk goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving op het gebied van werkkleding. Ook kunnen we natuurlijk bedrijfskleding leveren die naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Het bedrukken of borduren van jouw logo op je bedrijfskleding behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. En omdat we vanuit verschillende locaties in Nederland leveren, is jouw werkkleding altijd lekker snel bezorgd!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op met een van onze kledingadviseurs. Zij staan u altijd graag en met een glimlach te woord.

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.