Hospitality

bedrijfskleding-beurs

werkkleding hospitality

Bedrijfskleding beurzen

De beurs; de ideale plek om mensen uit je eigen sector te bereiken. Er zijn beurzen over van alles en nog wat: de huishoudbeurs, de motorbeurs en de carrièrebeurs bijvoorbeeld, om er maar een paar te noemen. Vakbeurzen zijn vaak drukbezocht en bezoekers willen graag kennis opdoen, zich laten inspireren of nieuwe dingen ontdekken. 

Op deze manier kan jouw bedrijf heel veel mensen bereiken, maar er is ook veel concurrentie. Hoe krijg je het dan voor elkaar om je concurrentie nét een stapje voor te blijven? Als je beursmedewerkers & hostesses er tiptop uitzien zullen bezoekers eerder geneigd zijn om naar de stand van jouw bedrijf toe te lopen. Dat komt omdat hoogwaardige en nette bedrijfskleding professionaliteit uitstraalt. 

Ben jij benieuwd hoe je meer klanten naar jouw stukje van de beurs kunt trekken? Neem dan contact op met een van onze bedrijfskledingexperts. 

werkkleding hospitality

Bedrijfskleding gastvrouw/man

Een gastvrouw of gastheer, ook wel maître genoemd, heeft een breed takenpakket. De maître moet onder andere de gasten ontvangen, gasten bedienen of informatie verlenen. 

Dit is slechts een kleine greep uit het takenpakket, maar één ding staat wel vast; de gastvrouw of gastheer is het visitekaartje van de organisatie. 

Een eerste indruk kun je maar één keer maken en is dus een cruciaal onderdeel van de klantreis (customer journey). Professionele bedrijfskleding levert daar aan belangrijke bijdrage aan. De gast of klant zal bij een warm onthaal door een medewerker die er representatief uitziet een goed gevoel overhouden aan zijn bezoek. 

Bij Polvo hebben we een ruim aanbod bedrijfskleding en professionele adviseurs die je graag te woord staan. Meer weten? Neem dan contact met ons op. 

werkkleding-gastvrouw
bedrijfskleding-beveiliger

werkkleding hospitality

Bedrijfskleding beveiliging

Passende bedrijfskleding is onmisbaar voor beveiligers. Degelijke werkkleding voor beveiligers ziet er professioneel uit en straalt gezag uit. Daarnaast is het dragen van een uniform door beveiligers ook nog eens verplicht in Nederland. 

Er worden door het ministerie van Justitie en Veiligheid eisen gesteld aan deze uniforms. Zo mogen ze bijvoorbeeld niet lijken op uniforms van de politie en moeten ze voorzien zijn van de karakteristieke V op de borst, waaraan te zien is dat het om een particuliere beveiliger gaat. Het uniform hoeft natuurlijk niet altijd uit een driedelig pak te bestaan. Soms is een poloshirt en een nette pantalon ook voldoende. Beveiligers kunnen op veel verschillende manier en plekken ingezet worden, en hun bedrijfskleding kan dus ook heel verschillend zijn. Als de beveiliger buiten wordt ingezet is de kledingeis weer heel anders dan een beveiliger in een casino. 

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder. 

werkkleding hospitality

Bedrijfskleding taxi

Hoe lekker is het om met de taxi te gaan? Je hoeft zelf niet te rijden, maar zit in een luxe auto met chauffeur! Zo kom je in stijl aan op je bestemming. De taxichauffeur levert een belangrijke bijdrage aan deze ervaring. 

Ook de bewoners van het verzorgingstehuis krijgen een glimlach op hun gezicht als de chauffeur van de buurttaxi ze met een glimlach oppikt. De hardwerkende chauffeur moet de hele dag goed opletten om iedereen veilig naar zijn of haar bestemming te vervoeren. Het is essentieel dat je dan kleding draagt die niet in de weg zit, slijtvast is én een representatieve uitstraling heeft. De chauffeurs zijn ten slotte het visitekaartje van uw bedrijf. Wil je jouw bedrijfslogo laten bedrukken of borduren op de chauffeurskleding om je werknemers zo een nóg professionelere uitstraling te geven? Ook dat kan bij Polvo! 

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs.

werkkleding-taxi-chauffeur

Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

Werkkleding hospitality

In de hospitalitysector staat gastvrijheid centraal. Sterker nog, het is de vertaling van het Engelse woord. De eerste indruk is dan zeker van belang, omdat een gast het personeel vaak als eerste ziet. 

Als je gastheer of gastvrouw er piekfijn uitziet, zal dat een warm onthaal zijn voor een gast. Dat geeft een gevoel van kwalitatieve dienstverlening. Maar hospitality gaat niet altijd alleen om gasten. Hospitality gaat ook over klanten, medewerkers, vakantiegangers, reizigers, voetbalfans, filmliefhebbers en ga zo maar door. 

Maar hoe kies je nu de perfecte outfit voor hospitalitymedewerkers? Dat is nog geen makkelijke klus. 

Gelukkig heeft Polvo Bedrijfskleding bedrijfskledingexperts die je bij elke stap van het proces kunnen ondersteunen. 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.