Horeca

bedrijfskleding-horeca-food

werkkleding HORECA

Bedrijfskleding food

In de horeca is het niet alleen belangrijk dat je er representatief, gastvrij en verzorgd bijloopt, hygiëne staat ook hoog in het vaandel. 

Zo hebben koks en chefs vaak witte kleding aan. Naast het feit dat dit natuurlijk de traditionele kleur is, wordt deze kleur ook geassocieerd met hygiëne. 

Daarnaast is het erg makkelijk om verontreinigde koksbuizen te wassen met een speciaal wasmiddel voor witte kleding, omdat ze maar één kleur hebben. 

Bij Polvo hebben we legio mogelijkheden om jouw personeel er professioneel, verzorgd en gastvrij uit te laten zien, zowel voor de food- als de non-foodsector. 

Door ons grote assortiment sluiten we altijd perfect aan op de huisstijl van jouw hotel, restaurant of café.  

WERKKLEDING HORECA

bedrijfskleding non-food

Non-food medewerkers leveren een aanzienlijke bijdrage aan de complete ervaring van de gasten. Met een professionele, warme en gastvrije uitstraling heten zij de gasten welkom, bedienen ze de gasten en zorgen ze ervoor dat de gasten zich thuis voelen. 

Om dat te doen moeten ze er natuurlijk uitzien om door een ringetje te halen, dat laat ook respect naar de klant zien. Er zijn veel verschillende stijlen voor non-food horecapersoneel. Een klassieke look met een giletje ziet er gelikt uit, maar ook een nette polo met een sloof ziet er erg representatief uit. Kortom, je kunt alle kanten op. In de horeca zijn veiligheidsschoenen vaak ook verplicht als je de keuken ingaat. Nog steeds bestaat het idee dat dit altijd zware, lompe schoenen zijn. Tegenwoordig bestaan er ook erg nette, goedgekeurde veiligheidsschoenen die zeker niet misstaan onder bijvoorbeeld een chique kelnersoutfit! 

Ben je benieuwd naar wat Polvo Bedrijfskleding voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze kledingspecialisten!

bedrijfskleding-horeca-nonfood

                   Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

Werkkleding horeca kopen?
Vraag advies aan!

In de horeca is goede, nette en representatieve bedrijfskleding erg belangrijk. De werknemers in de horeca zijn ten slotte het visitekaartje van het hotel, restaurant of café en daarmee ook onderdeel van de beleving van de gast. 

Je besteedt natuurlijk aandacht aan de inrichting van je horecagelegenheid, de opmaak van je gerechten, de lay-out van je menu en ga zo maar door. Dan zou het natuurlijk erg zonde zijn als je de werknemers zou vergeten! 

We hebben voor alle beroepen in de food- en non-foodsector van de horeca de juiste bedrijfskleding: kelners, barista’s, maîtres, koks, sommeliers, afwassers, cateraars en ga zo maar door. 

Of je nu voor een trendy en moderne look gaat, een klassieke uitstraling of een casual vibe, wij hebben de perfecte bedrijfskleding voor jouw stijl! 

Neem voor meer informatie snel contact op met een van onze bedrijfskledingexperts.

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.