Groenvoorziening

bedrijfskleding-gemeente

bedrijfskleding groenvoorziening

bedrijfskleding gemeente

We kennen ze allemaal wel: de mannen en vrouwen van de gemeentelijke dienst voor groenonderhoud, vroeger in de volksmond ook wel de plantsoenendienst genoemd. Ze onderhouden alle stadsparken, bomen, groenstroken en nog veel meer openbaar groen binnen de gemeente. 

De dienst groenvoorziening is essentieel voor een stad of dorp. Het gaat tenslotte om het ‘visitekaartje’ van de gemeente. Daarom is het van belang dat de medewerkers van de dienst groenvoorziening een goede uitrusting hebben. Daar hoort natuurlijk goed gereedschap bij, maar ook goede kleding mag zeker niet vergeten worden. 

Het is erg belangrijk dat de medewerkers een representatieve uitstraling hebben. Ook moet de kleding stevig zijn, bescherming bieden en comfortabel zijn. Het kan een hele klus zijn om werkkleding uit te zoeken die aan alle eisen voldoet. Gelukkig zijn onze kledingexperts er om je te helpen. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs.

bedrijfskleding groenvoorziening

bedrijfskleding bosbouw

Bij de bosbouw dachten we vroeger al gauw aan een man met een lange baard in een rood houthakkershemd. Uiteraard is dat inmiddels een cliché geworden en zien de meeste moderne werknemers in de bosbouw er heel anders uit. Maar het comfort van het houthakkershemd moet natuurlijk wel geëvenaard of zelfs overstegen worden. 

Bij Polvo hebben we hoogwaardige, comfortabele en veilige werkkleding voor de bosbouw in het assortiment. Werkkleding voor de bosbouw moet uiteraard comfortabel zijn, maar ook veilig. Als je bijvoorbeeld met een kettingzaag werkt is zaagkleding een vereiste. Dit kan bijvoorbeeld een zaagbroek zijn, kettingzaagjas of zaagschoenen. Ook moet je speciale handschoenen aan met zaagbescherming en je moet natuurlijk een bosbouwhelm op, voorzien van gehoorbescherming en gaasvizier. 

Benieuwd geworden naar wat Polvo voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze kledingspecialisten. 

bedrijfskleding-bosbouw

                    Professionele werkkleding voor de groenvoorziening nodig?

Bedrijfskleding groenvoorziening

Werken in de groenvoorziening is voor veel mensen de leukste baan ter wereld. Je bent tenslotte bijna elke dag buiten aan het werk, je hebt veel vrijheid en je bent lekker in het groen aan het werk, letterlijk en figuurlijk. Wie wil dat nou niet? 

Omdat je in de groenvoorziening zo vaak buiten werkt, word je wel blootgesteld aan de elementen. Daarom is het natuurlijk erg belangrijk dat je goede kleding draagt, bijvoorbeeld kleding die een goede UV-bescherming biedt. Gelukkig ben je bij Polvo aan het juiste adres. We hebben álle topmerken bedrijfskleding op voorraad! 

Ook geven onze kledingprofessionals je graag advies over welke werkkleding het beste bij jou past. Wil je je bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met jouw bedrijfslogo? Geen probleem! Bij Polvo Bedrijfskleding denken we graag met je mee. Neem snel contact op met een van onze adviseurs. 

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.