Casual

werkkleding-promo

Casual werkkleding

Bedrijfskleding promowear

Promowear, oftewel promotiekleding, is een ontzettend leuke manier om jouw merk te laten zien. Vaak worden hier T-shirts voor gebruikt die vervolgens bedrukt worden. 

Als je kleding gebruikt om jouw actie te promoten wordt dit zeker positief ontvangen door de klant. Ook versterkt dit de teamgeest in het bedrijf en zorgt voor een goede onderlinge sfeer tussen je werknemers of collega’s. 

Daarnaast hoeft promotiekleding helemaal niet duur te zijn, zeker als je de kosten ervan vergelijkt met bijvoorbeeld een billboard. 

Nieuwsgierig geworden naar wat promowear voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze kledingexperts. 

Casual werkkleding

Werkkleding merchandise

Iedereen vindt het leuk om goodies te krijgen, oftewel merchandise. Merchandise is een geweldige manier om jouw bedrijfsnaam goed in de spotlight te zetten. Zo is merchandisekleding ideaal om bijvoorbeeld als relatiegeschenk te geven. 

Zo krijgt jouw bedrijf reclame, je klant is blij met het geschenk én je klant krijgt natuurlijk een goed gevoel bij jouw bedrijfsnaam! Er kunnen veel verschillende kledingstukken als merchandise gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan: T-shirts, petten, hoodies, tassen en nog veel meer. 

De mogelijkheden zijn eindeloos! Merchandise is een leuke manier om klanten aan jouw bedrijfsnaam te binden. 

Zeg nou zelf, jij wil toch ook dat iedereen straks rondloopt met jouw bedrijfsnaam op zijn of haar rug? Neem snel contact op met een van onze kledingexperts.

werkkleding-merch
vrijetijdskleding

Casual werkkleding

vrijetijdskleding

Ook voor vrijetijdskleding kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste mode, ook op het gebied van casual kleding. Wij vinden dat vrijetijdskleding lekker moet zitten, lang mee moet gaan, modieus moet zijn en met respect voor mens, dier en milieu geproduceerd moet zijn. En dat alles natuurlijk tegen een zachte prijs. 

Dus ben jij op zoek naar een trendy hoodie, een blitse spijkerbroek of chic shirt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ook als je op zoek bent naar hippe accessoires kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij hebben alles in huis om jouw look compleet te maken, van top tot teen! 

                   Professionele werkkleding voor uw branche nodig?

Werkkledingadvies casual kleding

Gelukkig hoef je niet in elk beroep een driedelig pak te dragen. Maar geschikte werkkleding is wél in ieder beroep van belang. Soms heb je er gewoon behoefte aan om lekker in een T-shirtje te lopen. 

Het kan ook zijn dat je met een actie bezig bent of promowear aan klanten mee wil geven. Dan zijn bedrukte T-shirts natuurlijk ideaal! 

Wat je redenen ook zijn, bij Polvo hebben we een groot assortiment aan casual kleding, outdoor kleding, promowear, merchandise en nog veel meer. Neem dus snel contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Contactformulier

    “Polvo sluit aan bij uw ambitie, ook als het om werkleding en PBM gaat”.